Stop Susu Badan

sy ada baca stop susu badan ni mmg akan bengkak . tapi . klu bengkak tu tak bole pump byk kli sbb nnti susu mkin bertambah . so selain pump sy ada baca bole urut area benjolan . tapi bila urut air akan mkin byk melimpah . soalan sy klu kita urut akan buat susu mkin bertambah ke atau tak ??

1 Balas

bagi saya elok pump. tapi pump sekejap je, mungkin dalam 10 minit setakat xnak bagi bengkak. kalau pump sampai 'kosong' nanti badan ingat kena produce susu lagi, so elok jangan pump sampai 'kosong'. Urut lepastu susu melimpah normal juga kalau dah penuh, tapi kalau setakat urut dan x marmet badan xkan produce susu lagi banyak.