Bayi Bengkak Dada/Susu

Salam, normal ke klau baby bengkak dada? Bila urut kluar air mcam susu mcm tu.. Nurse kata kena selalu urut dada bayi, tp still bengkak lagi.. Kesian baby, kita nk urut pon slow2 je takut sakit .. Nanti bengkak tu akan hilang sendiri ke?

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..jika puan sush hti..better puan bwk ank berjmpe dengan doc pakar kanak2.. untuk dptkan rawatan...jika msih bengkak..mg dpmudahkan segalanya..aamiin