Had umur pregnant disarankan sampai umur berapa?

saja stories mory🤗 ... Kemarin saya masuk bilik doctor skli ngan patient lgi sorg. . . tak lama lepas tu sya dengar doctor tu marah akak tu sbb pregnant lagi pada umur 42 tahun. . . and dia ckp akak tu akan lahirkan anak yg cacat atau lembap otak sbb pregnant di usia 40an. . For your information doctor tu pun tgh pregnant juga mcm patient ² dia😅. . . Kalau dia gunakan ayat " berkemungkinan beresiko " sya boleh hadam lgi.. Ni dia terus menghukum atau yakin . . . dah laa dia tinggikan suara tau. . . saya pula duduk bersebelahan dgn akak tu jarak kerusi 1 meter jee dlm bilik even kami hadap doctor yg berlainan tapi rasa mcm saya pun kena marah skali 🙆and ank saya yg panjang akal pun tetiba jd behave sbb takut. . .adess mcm² ragam manusia. . .

23 Balas

Mmg risiko tapi klau dh lekat nk buat mcm mn Mcm sayr tau pregnant ank 1st umur saya 14tahun ... Mmg kaw2 nurse kata siap bodoh² kan mak saye... Cakap nti anak mati anak cacat terencat .. Emmm maleh nk layan 😅 5tahun udah ank aku tu dh beradik dah pun