Terlampau takut utk sakit bersalin Trauma nurses dan doctor yg tk layan patient dgn baik

Benda ni berkait dan sangat2 menyebabkan emotional damage. Mcm mana nak solve problem ni? Sedangkan kita ni tgh sakit jadi apa pun terjadi akan refer hospital. Jumpa nurses yg layan kita kurang baik jumpa doctor yg asyik nak marah dan kasar buatkan saya trauma. Saya pregnant anak pertama dan masih diawal trimester buat saya lagi stress bila nk kena mengulang hospital, kk tiap bulan. Lagi2 bila bnyk naik kat tt pengalaman2 tk baik dgn nurses and doctor time bersalin. Ada tu marah siap lepas geram kat patient. Patut ke mcm tu layan org sakit? Ada yg sama situasi dgn saya? #ingintahu

1 Balas

mcm saya punya jiran lh dia crita masa dia bersalin di hospital lepastu dia Ckap dia tengah kesakitan yg doc sma nurse² tu kasih ketawa dia...lepastu sambil dia kena Ckap bikin anak kesedapan Klau beranak kesakitan...sana sudh dia xmau beranak di hospital tu...sbb layanan mereka tdk baik..