hi momies

upt dah naik 2 line tu mmg confirm pregnant ka atau mcmna,sbb jumpa doctor, doctor tnya last period bila then dia ckp 2 mgu lagi baru p scan. Sbb takda nak kata ada morning sickness pun lagi smua,breast tenderness dgn abdo cramp saja,Tu pun abdo cramp sikit saja lps tu skjp ada skjp takda

3 Balas

hai. mommy saya pn dh lewat 2mggu morning sickness time nk gosok gigi je atau abdo cramps jrg ada. breast tenderness kuat. doc pun srh saya scan 2mggu lagi. doakn kami ye mommy's.

Slalunya mmg dh +ve tu preggy.. Dktr just nk sahkn ble due ke apa je klu scan tu... Tkut kte lupa last period ble...

Sis dah lewat berapa minggu?. Memang lebih baik lewat kan 2 minggu untuk confirm kan

5y ago

Kalau gitu boleh pergi klinik untuk confirm kan sebab period x tetap susah nak confirm lain kan jumpa doktor