HB Rendah Lagi

Sabar betul nak jadi mommy masa pregnant.. HB rendah ni xtau lagi dh nak makan ape.. Nak kata skip ubat, hari2 makan tanpa gagal.. Beruntunglah yang xd penyakit sepanjang kehamilan..

17 Balas

Sy doc tukar ubat, then makan jambu batu dgn asam dia tu, air sunquick buat sejuk sejuk tanpa gula,makan daging kerang. Tak sampai 2 minggu naik cantik je. Nurse puji, sebelom ni turun dari 13 ke 8. Now 13 balik🤣 Makan ubat pun kena jarakkan 2 jam lepas makan baru makan ubat.