Mimpi

Risau.. Semalam mimpi keguguran.. gigi berlubang busuk. Tapi bangun pagi td semua normal.. no sign, Cerita kt hubby bout mimpi gigi then hubby tnya sakit gigi ke.. i ckp x.. buat masa ni xde la sakit ke ape Currently 3months of pregnancy.. Sbb fikir byk sgt ke petanda something? Cuaknyaaaa.. last check up khamis lepas alhamdulillah baby sihat Next appointment 2 minggu lg tp rasa mcm nk lari g klinik scan tummy.. Risaunyaaaa..

1 Balas

Dont think much sis, sentiasa berdoa yg baik2. Minta dekat Nya supaya anak dilindungi dalam keadaan baik dan sis pun sihat. Insyallah saya doakan sis dan kandungan dalam keadaan baik dan sihat...aamiin