mimpi gigi cabut sewaktu hamil

salam saya mimpi gigi cabut bhgian atas 2 btg, saya skrg 7 bulan, boleh x sape sape share pngalaman, saye tgh takut niii ada ckp keguguran, kematian ??????

5 Balas

Sis Bertenang, banyak2 berdoa.. Masa Pregnant ni kita Tak boleh pikir banyak/tension.. coz boleh trbawa dlm mimpi.. kalau mimpi Gigi cabut Masa pregnant, tu biase sebab kita tgh duk pikir banyak 1 benda yg buat hati tak selesa/risau & sampai lah ke alam Bawah sadar sis/ alam mimpi.. so jdi mimpi buruk pelik2.. Sebab Sy pon mcam tu sis.. klo hati takda dok risau apa takda mimpi buruk (syok je tido).. klo ada dok risau 1 benda, sampai terbawa mimpi buruk pelik2..

think positif, dah cucuk utk kancing gg ke belum? mgkin dia bg hint agknya tu?.. lain kali mimpi2 ni lupakn aje lps bgun ye.. jgn g ckp kat org or tya buat spekulasi sendiri..

Salam puan. Bertenang. Ada baiknya puan tak fokus pada mimpi tersebut

org mgdung memng normal mimpi yg buruk²...biasanya trmstr1&2..

Mainan tidur. Bykkn zikir, mengaji quran. Baca doa masnun