Mimpi pelik(baby first)

Assalamualaikum..normal ke klau mimpi keluar darah berlendir?first mimpi Masa tu dlm toilet tgh cuci kaki sbp Ade darah cair keluar .. then tgh cuci tu baby automatik keluar dgn cukup sifat&sihat..siap tau jantina(3bulan)..siap dh Naik kereta NK bawak pergi hospital baby tu..then sy trsedar terus check katil&seluar takut Ade keluar darah ke apa..nasib baik xde Pape..then semalam sy mimpi terjatuh ditempat licin kt tmpat kerja lama .. then lps jatuh tu darah keluar sikit .. Masa otw ke klinik kecemasan darah semakin byk keluar .. terus sy tersedar .. Allah ! Jd trauma plk sy..sejak dr awal trimester lg sy Ade alunkn ayat² al-quran...tp knp sy mimpi yg buruk² ya ?? Sy risau jd apa² pd kandungan,hampir 5 tahun kami menanti nk Ade zuriat...sy pn xpernah cerita pd husband soal mimpi nii Mtk tlg bg pendapat/Ada yg pernah alami mimpi²mcm sy..apa yg perlu sy lakukan??

1 Balas

Mimpi tu mainan syaitan, nak nak pada ibu hamil dan ibu berpantang. Cuma banyakkan istighfar, taubat, solat jangan lewat dan tinggal, zikir selalu, zikir pagi petang. Dan jangan fikir yang tak baik juga. إنْ شاء الله . X da apa yang berlaku..

4y ago

terima kasih sis kongsi ilmu💞