Scan 5 week

Normal x belum nampak kantung ? siapa ada pengalaman .. kemarin scan x nmpk ap2 dr kata nnti 2 mnggu lgi nk scan kalau nmpak..mommy2 prnh x mcm ni.. doakan sya yee smga repeat scan nnti nmpk la bby yg shat

5 Balas

Saya pun mcm ni sis scan x nampak kantung n baby masa 5 weeks..Doc suh dtg balik 2 minggu..harap2 nampaklah kantung n baby minggu depan.

Normal sbb awl lg sy 7w baru nmpk skli baby dgn heartbeat..insyaAllah semoga baik2 aje Kandungan awk❤

normal tu sis.. sy scan 5w pun xnmpak apa2, repeat scan 7w bru nmpak baby bentuk kekacang hehe

blh update x awq..ok ke kndungan awq...sbb sy pun sme 5 week xnmpk ape lg

7mo ago

alhamdulillah dh besalin bulan 7

normal... 7/8mggu bru bleh nmpk