Scan 3D/4D swasta

Nak tanya mommies yg pernah buat scan 3D/4D. Memang terus boleh nampak jantina ke ? atau ada yg baby masih malu nak tunjuk jantina mereka? 😅 First time nak buat, tapi risau baby tutup jadi tak nampak nanti. Sbb tringin sngt nak tahu jantina baby.

2 Balas

Boleh sis, kalau swasta dorang akan cari smpai dpt 🥰 kalau lama pon takpe dorang akan usaha cari jgk hihi. Saya dlu elok terkangkang alhamdulillah syukur baby bagi tgok🤲🏻 sis boleh cuba 👍🏻

2y ago

Hihi takpe sis, mudah mudahan dia bagi kerjasama nanti. Sbb kita bayar kan, mesti dorang akan cari smpai jumpa jgk🥰 semoga dipermudahkan segala urusan ye mommy👍🏻

Bgantung. Bby sy kepit x sudah, so sonographer kne pndai cari angle. Bt akhirnya nmpk juga lps beberapa kali attempt.