Adakah anda risau akan fasa menyusu anak selepas bersalin?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

2335 respon

13 Balas

Penyusuan ni adlh ntra pkra tough bgi sy. Xsemua org d kurniakan air susu yg byk. Hny yg alami je tahu. Beruntung mommy2 yg d kurniakan air susu yg lncr. Smpai skrg struggle bab pyusuan even pernah disindir belah mertua tntg hal ni😔 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

2y ago

kan .. ada rasa nak give up .. tpi kesian kat anak

Tak jugak. Usaha & redha je. Kalau ada rezeki anak nyusu bf ada la. kalau xde, usaha cara lain. asalkan anak sihat dan cukup zat. ibu xleh sedih, kena pantang betul2, kena kuat untuk anak❤️Alhamdulillah, xde masalah sepanjang bf anak smpai 2 tahun 4bulan.

Ya dan sememangnya bukan mudah utk mula2

yes dan saya gagal untuk anak pertama.

Ya #TAPsupermoms #TAPactiveusers

keep on learning

Yees..

tidak

ya