Set LEGO Technic Yamaha MT-10 SP Untuk Dimenangi!

Rebut peluang untuk menang hadiah eksklusif dari LEGO, Parents! Yang bertuah akan membawa pulang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO Technic Yamaha MT-10 SP Untuk Dimenangi!
37 Balas

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP kerana 4 anak saya sangat meminati set permainan lego dan leka dengan minat mereka memasang set lego secara beramai-ramai kerana ianya unik, ekslusif, konstruktif dan membina. Semangat dan hobi anak-anak dicabar dengan kreativiti dan berpasukan. @idah50l @ajuazurah @ayermariam

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP kerana ingin jadikan ianya hadiah yang bermakna untuk anak sulung saya. Dia peminat setia LEGO. Baru-baru ini ulangtahun ke 6 dia & kami sekeluarga semoat sambut di rumah sahaja kerana saya dalam pantang anak ketiga. Mesti dia sangat gembira jika dapat hadiah LEGO ini ❤️

Hi. Saya ingin memenangi Set LEGO Technic Yamaha MT-10 SP. Kalau ada rezeki dan panjang umur anak saya, ingin saya hadiahkan buatnya. Walaupun anak saya baru berusia sebulan, saya ingin jadikan koleksi buat anak lelaki bongsu saya ini nanti. Semoga ada terselit rezeki buat anak saya. Aamiin.

Saya ingin memenangi LEGO Technic Yamaha MT-10 SP disebabkan anak saya yang sulung berumur 5tahun amat menggemari challenge semasa memasang. Dia akan bersama dengan daddy dia untuk menyiapkan sesuatu lego yang dibeli. Semoga kemenangan berpihak pd kami. Thank you theasianparent ❤️

Saya nak juga menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP ni kerana saya nak hadiahkan mainan lego ni kat anak2 saya. Anak saya memang minat sangat nak main mainan macam ni, tapi saya tak mampu nak belikan untuk dia. Semoga ada rezeki anak saya untuk menang hadiah ni. Àamiin,🤲🤲🤲

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP kerana saya dan anak akan membina LEGO ini dapat mengakrab hubungan kami sekeluarga dan menguji minda anak untuk memasang lego tersebut.selain itu anak dapat mengembangkn otak pelajari pasang lego dan dapat meluangkan masa bersama.

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP kerana saya dan anak- anak akan membina LEGO ini untuk dijadikan hadiah kepada orang yang sangat kami sayang iaitu suami yang digelar Abah kerana inilah design motor impiannya. ❤️ [IG : misssitihawa02]

Bismillah . Semoga ada rezeki baby saya . Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP ni kerana saya nak hadiahkan kepada anak saya 🥰. Saya harap ada juga terselit rezeki buat saya dan anak saya aamiin❤️ #LEGO Technic Yamaha❤️

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP kerana ingin menghadiahkan anak lelaki saya koleksi LEGO Yamaha dimana ianya merupakan koleksi YAMAHA ‘rare’ keluaran edisi LEGO mirip MT-09 bapanya . Pastinya anak saya teruja 😄

Saya ingin menang LEGO Technic YAMAHA MT-10 SP ini kerana saya sendiri adalah peminat LEGO. Saya sangat sukakan sesuatu permainan yang memerlukan kesabaran dan ketelitian, serta kreativiti untuk mendapatkan hasil yang terbaik 🥰