Set LEGO Technic Yamaha MT-10 SP Untuk Dimenangi!

Rebut peluang untuk menang hadiah eksklusif dari LEGO, Parents! Yang bertuah akan membawa pulang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO Technic Yamaha MT-10 SP Untuk Dimenangi!
37 Balas

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP untuk orang tersayang iaitu suami saya kerana dia saling membantu dalam menguruskan anak lelaki kami.. Jadi boleh lah beliau bermain bersama dengan anaknya..

saya nak menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP kerana memang minat dan saya teringin nak beli LEGO motor tapi tak mampu .... mampu tengok sahaja.. kalau menang ni Kira rezeki ibu baby 🥰

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP kerana saya bersama anak akan membina LEGO ini dapat meransang perkembangan dan minda anak dalam membina dan melakukan sesuatu perkara.

Saya tiada anak lagi tapi saya ada anak buah lelaki. Saya harap saya menang LEGO TECHNIC YAMAHA MT-10 SP utk hadiahkan pada dia. Moga ada rezeki saya & anak buah aamiin❤️

Saya nak menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP dan hadiahkan buat suami tersayang yang sentiasa ada menyokong dan banyak membantu sepanjang fasa kehamilan saya 🤍

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP ini kerana koleksi lego ini sangat LIMITED EDITON & EKSKLUSIF 🫡 Done follow all step ✅ Instagram : nrl8yuni

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10SP kerana saya mahu jadikan hadiah untuk anak saya kerana die sukakan mainan LEGO Semoga ada rezeki untuk saya 🥰

Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP ini kerana saya bakal melahirkan anak yang pertama dan ingin menjadikan lego ini sebagai permainan buatnyaa :)

"Saya ingin menang LEGO Technic Yamaha MT-10 SP ini kerana semua kanak-kanak mesti suka dan teruja untuk memilikinya terutama sekali kanak-kanak lelaki".