Suami lebeh pilih mak dia

Rasa tak kuad nx hadap hidup nie .. rasa x berguna .. gaduh sikit jeh dgn suami . Mertua masuk campur masuk topik laen . Fitnah sy ckp xbuad keja umah dan mcm2 . Suami x prtahankan sy pown .. smpay la sy balik umh mak sy . Sampay skunkk dy x cari dan bela sy .. skunk sy xmau da hdup dgn dy . Brg baby ap pown xda lagy .. sy sedeh pk sy da nx masok 6 bln . Mmg sy brsalin nty tanpa suami 😌 .. nie laa naseb sy . Doakan sy kuad .. sy cma nx kekuatan utk sy dan baby nty ..

11 Balas

so apa status sekarang dgn suami? dah bersalin kan? dah setel dkat mahkamah ke blum? jgn biar gantung tak bertali. suami spesis "anak mak" ni tak payah disimpan, awk dan ank yg merana. klau dapat baby boy didik la elok2 supaya dia hormat wanita lain selain ibu dan awk pn jgn jadi mentua kejam satu hari nanti. berusaha la hidup bahagia dgn anak wlaupun tanpa suami, esk dia tua tahu la tu dia masuk TV ckap anak buang dia 😏😏

semoga terus kuat~ jgn stress2 sian kt baby nanti... berdoalah supaya Allah lembutkan hati mertua dan suami.. Allah maha mendegar Allah syg sis,sebab tu DIA uji sis.. bykkan bersabar and pikir yg baik2, InsyaAllah baiklah jadinya nanti..

sis mcm saya lah. haih dah la suami panas baran, hampir ja baru ni dia nk tumbuk perut ni.😣 tu pon kes dia panggil sy xdgr. sy kuat sbb kandungan ni ja sis😔sampai rasa nk bunuh diri😌

3y ago

allahh sis report polis sis kalo smpay tahap pukul to . ap nx jdy la laky skunk .

sbr sis .. sy pon mcm sis jgkk .. alhmdlhh dah slmt bsalin 8.5.21 . huhuuuuuu

sabar...pregnant ni mmg emosi lain mcm n dugaan dia pun mencabar..byk2 doa

Betul dugaan preg ni lain mcm husband kadang2 x ambk kisah pun

🥺 semoga dipermudahkan segala urusan awk amin

3y ago

Aamin trima kseh sis

Trus kuat utk baby sis ..

sabar je sis

sbr ya sis..