Suami lebeh pilih mak dia

Rasa tak kuad nx hadap hidup nie .. rasa x berguna .. gaduh sikit jeh dgn suami . Mertua masuk campur masuk topik laen . Fitnah sy ckp xbuad keja umah dan mcm2 . Suami x prtahankan sy pown .. smpay la sy balik umh mak sy . Sampay skunkk dy x cari dan bela sy .. skunk sy xmau da hdup dgn dy . Brg baby ap pown xda lagy .. sy sedeh pk sy da nx masok 6 bln . Mmg sy brsalin nty tanpa suami 😌 .. nie laa naseb sy . Doakan sy kuad .. sy cma nx kekuatan utk sy dan baby nty ..

11 Balas

sbr sis .. sy pon mcm sis jgkk .. alhmdlhh dah slmt bsalin 8.5.21 . huhuuuuuu