Alahan Teruk

Rasa down sangat2 sebab alahan teruk. Makan je muntah. Makanan tak sempat duduk lama dalam perut dah kene keluarkan balik😢 Bangun tidur jangan cakap la, perut kembung & keras. Memang muntah teruk pagi2, sampaikan muntah tu ada cecair kuning & ada gas. Mulut pulak sampai berbuih. Serius rasa down gile sekarang ni😭

13 Balas

samalah sis..saya alahan sampai skrg ni ha nk masuk 20w...mse 7w-12w memang hospital tu rumah kedua sye...nurse,doktor dgn matron pun dh kenal dh..asal masuk ward je diorang ckp,"aikkk masuk lagi??"🤣 ad yg concern,tnye tk makan ke apa..entahlah..kt rumah alahan teruk yakamat...bila kt hospital elok je makan,selera,xde muntah2..tu yg warded 3 hari je pastu balik pastu 2 minggu kemudian warded lagi...sampai boss suh amek cuti tanpa gaji dulu atau berhenti keje..