MUNTAH ALAHAN TERUK

Hi, skrang 11w nak masuk 12w. Sejak semalam muntah teruk. Sampai 11 kali. Lepas balik klinik amik drip pun muntah lagi. Makan je muntah 🥹😣 penat sgt rasa. Harini bangun pagi je muntah. Dah 4 kali. Ada tipa tak? Patut ke pergi hospital 🥹😞 tq mommy. #pleasehelp

5 Balas

sy pun nak masuk 12w.. dia tak muntah pagi siang tapi sejenis muntah malam.. dah 2 mlm muntah.. bila nak elok pun tak tahu laa.. patutnya lagi dekat trimester 2 makin lagi pulih kan 😔 InshaaAllah sis baik2 saja untuk kita dan baby

mmg dah mual muntah sejak awal atau baru start week 11? sbb kalau baru start kena risau takut keracunan makanan etc, kalau mmg dah dari awal pernah begitu mknanya mual tu tak pergi lagi, inshaAllah akan hilang 14/16week. better jumpa Dr

patut, untuk awak dn bby juga tkut dehidrasi dan kurang nutrien bby terima.. Moga awak dan bby shat² saja..

5mo ago

Saya dah checkin kpj mlm td. Tk tahan sgt. Tenciuu 🤍🤲🏼

dah try makan ubat tahan muntah? kalau muntah byk kali bahaya tu

5mo ago

Dah try. Keluar juga. Saya dah check in kpj

Sian awak. Bykkan berehat ye.