Alahan Teruk

Rasa down sangat2 sebab alahan teruk. Makan je muntah. Makanan tak sempat duduk lama dalam perut dah kene keluarkan balik😢 Bangun tidur jangan cakap la, perut kembung & keras. Memang muntah teruk pagi2, sampaikan muntah tu ada cecair kuning & ada gas. Mulut pulak sampai berbuih. Serius rasa down gile sekarang ni😭

13 Balas

beli ubat muntah sis kat farmasi. bgtau utk pregnant. saya pon makan ubat 3kali sehari smpai xde rasa mual. saya muntah smpai berdarah

sis boleh dapatkan veloxin dkat farmasi utk mabuk preggy.. sy makan alhamdulillah ok...

Kalau alahan teruk waktu 6-7 week lepastu nak masok 8w dh hilang mual normal ke?