Alahan Teruk

Rasa down sangat2 sebab alahan teruk. Makan je muntah. Makanan tak sempat duduk lama dalam perut dah kene keluarkan balik😢 Bangun tidur jangan cakap la, perut kembung & keras. Memang muntah teruk pagi2, sampaikan muntah tu ada cecair kuning & ada gas. Mulut pulak sampai berbuih. Serius rasa down gile sekarang ni😭

13 Balas

1st trimester pun saya mcm tu. then sy try makan dgn quantity sikit2. if sekali makan bg terus kenyang sgt, itu buat muntah. biar sikit2 kerap takpe. insyaAllah lama2 nnt alahan tu akan hilang sis