Alahan Teruk

Rasa down sangat2 sebab alahan teruk. Makan je muntah. Makanan tak sempat duduk lama dalam perut dah kene keluarkan balik😢 Bangun tidur jangan cakap la, perut kembung & keras. Memang muntah teruk pagi2, sampaikan muntah tu ada cecair kuning & ada gas. Mulut pulak sampai berbuih. Serius rasa down gile sekarang ni😭

13 Balas

kalau awal kehamilan pn rasa ok lagi. tp Sy mkn je muntah ni smpai skrg dh 7 bln. stress bila hb low. tp mkn ubat ke apa2 keluar balikkk...doc ckp nk cucuk bontot kalau hb tak naik. berat pn hanya naik 3kg spnajang pregnant ni. tabah jela sis. semua org naseb tak sama