Alahan Teruk

Rasa down sangat2 sebab alahan teruk. Makan je muntah. Makanan tak sempat duduk lama dalam perut dah kene keluarkan balik😢 Bangun tidur jangan cakap la, perut kembung & keras. Memang muntah teruk pagi2, sampaikan muntah tu ada cecair kuning & ada gas. Mulut pulak sampai berbuih. Serius rasa down gile sekarang ni😭

13 Balas

sis boleh dapatkan veloxin dkat farmasi utk mabuk preggy.. sy makan alhamdulillah ok...