Urat banyak putus lepas bersalin ke?

Ramai orang kata lepas bersalin ibu-ibu ramai mudah lupa sebab katanya urat banyak putus. Mitos ke fakta ya ni mommies? 🤔🤨 Cuba kongsikan pendapat mommies di ruangan komen ya!

Urat banyak putus lepas bersalin ke?
53 Balas

xsemestinya....urat terputus wktu besalin sbb kita telh melahirkn zuriat...tp cuma sedikit dn tiada kaitn dgn lupa

Fakta. Tp worst rasanya bersalin czer. Sbb apa yg saya buat saya akan rasa pinggang saya berbunyi2..

Fakta... Lebih2 lg kena bius bsalin biasa pun kena... Apa lg kena yg bsalin scissors

Fakta sbb terasa lepas bersalin czer anak yg kecil. Buat apa ada je tak ingat

Min rasa?? Saya rasa mcm fakta.. Sbb dh jadi ibu ni mudah lupa pulak 😂

Nak gak tau mitos ke fakta? Bila fikir balik btl la kot 🤷🏻‍♀️

skrg sdg mgndung pun plupa, pmbawaan baby apakah? 😁

Mungkin tp mmg byk lupa lepas bersalin 😅😅

tak pasti tapi saya memang makin dahsyat lupa

Fakta..mmg cpt terlupa skrg nie💆💆