Air ketuban pecah awal

Rakan2 semua, doakan saya dipermudahkan bersalin ya 😊 Air ketuban dh pecah jam 12 tgh ari td 11/9. Contraction blm ada. Dr masuk ubat drip. Induce bg cepat bukaan. Agak kan sy mungkin subuh nnty bersalin. Ini anak 1st. Baru 34 weeks.

Air ketuban pecah awal
47 Balas

saya pun 34 weeks , dah rasa contraction sikit2 , kalau bersalin awal baby prem lah kiranyaa ya?

4y ago

Nurul Azwani, klu sy pula describe rasa kontraksi tu mcm senggugut teruk tp 2x ganda. Dan sampai sakit dekat pinggang, paha dan mcm nk berak. Berterusan sampai bby keluar dan on off setiap 10- 5min. Makin nk dekat labour makin pendek tempohnya dan strong 😌

in shaa Allah..semoga dipermudahkan..pengalaman sy induce drip 2jam 1/2 bukaan da 10cm

4y ago

alhamdulillah..😍 selamat berpantang

Semoga dipermudahkan segala urusan sis dan baby. Aamiin 🤲🏻❤️

4y ago

Alhamdulillah tahniah sis. Selamat berpantang 💕

wahh tak sabr rasanya nak moment mcm sis.. alhmdulilah slmT brpntg

Semoga dipermudahkan urusan bersalin.. Kuatkan semangat! Chaiyok2..

4y ago

Alhamdulilah.. Tahniah ye 🎉🎉 selamat berpantang

Moga d permudah semua urusan sis & baby.. InshaAllah.. Aamiin😊

4y ago

Aamiin aamiin ya rabbal alaamiin.. Allahuakhbar moga makbul.. 🥰🥰

Alhamdulillah, tahniah dan selamat berpantang 😊🎉🎉

ok la tu sis..sya ni 38minggu...belum ada tanda lagi..rsau sngat

4y ago

InsyaAllah sis semoga dipermudahkan 😊 Sy baru shj selamat melahirkan anak secara emergency czer td sbb bby lmbt keluar dan distress, jam 1 tengahari tadi 12 September. Tp baby sy premature dan ditahan di nicu. Pepun Alhamdulillah semuanya selamat. 😊

aminnn...🤗🤗🤗smga Bjln dgn lncar.slmt bslin

4y ago

Amin mekasih awk 😊.. Sy sudah pun selamat lahirkan anak secara emergency czer td sbb bby lmbt keluar dan distress, jam 1 tengahari tadi 12 September. Tp baby sy premature dan ditahan di nicu. Pepun Alhamdulillah semuanya selamat. 😊

rmai skg bslin 34 w...smoga sume dprmudahkn..slmt sumenya

4y ago

Amin tankiu sis 😘 Sy baru shj selamat melahirkan anak secara emergency czer td sbb bby lmbt keluar dan distress, jam 1 tengahari tadi 12 September. Tp baby sy premature dan ditahan di nicu. Pepun Alhamdulillah semuanya selamat. 😊😌