Usia Anda Berkahwin Dengan Pasangan!

Psst! Ada yang kawin muda tak dekat sini? Hehehe... Min nak tahu jugak kot ada yang lepas SPM terus kawin ke kan, haaaa! Jom lah kongsi dengan ibu-ibu lain umur berapa anda berkahwin dulu!

Usia Anda Berkahwin Dengan Pasangan!
149 Balas

Sy umur 25 husb umur 23. Bercinta dari zmn belajar 🤭 pjj 11 bln kawen. Setahun lebih kawen dpt baby boy. Nk masuk 7 bln dah. Perkahwinan pun dah nak masuk 2 tahun. Alhamdulillah

saya kawin pada umur 28 & suami 26 .. 3 bulan lepas tu baru tahu saya pregnant dengan gagah nya aktif main badminton lagi.. alhamdulillah sekarang baby boy saya dah 2 bulan..

sy 30,suami 35..kwn kenalan adik..amek masa berkawan selama 2 tahun..bulan 1 kawin..lekat baby..skg da masuk 35minggu..tunggu masa debaran UTK bersalin je..dup dap2x😂

nikah pada usia 25 tahun..sebaya.. rezeki baby 28 tahun..in syaa Allah, tahun depan lahirlah anak yg ditunggu2 selama 3 tahun.. semoga semua urusan dipermudahkan.. 🥰

saya kahwin umur 28. sebaya dgn husband. alhamdulillah baru dapat anak sulung tahun ni. lepas 10tahun tunggu.😊. baby nak masuk 8bulan. mommy dah 38tahun. 😁

saya 26 suami 27.dh khwin 11 bulan.preg 16minggu.kononnye nk khwin lepas posting, skli lambat sangat spp nk panggil🤭 nampak gaya baby kluar dulu dri cita2🤭

21 tahun 😂 saya dan suami sebaya . habis belajar terus berkahwin 🤭 sekarang umur nak masuk 25tahun, anak pun nak masuk 2 dah 🥰 alhamdulillah 🤲🏻

sy kwen umo 15.. umo 21 sy cerai ( ank nk msuk 4 ) umo 25 sy kwen baru.. skang umo 27.. ad ank sorg ng suami baru.. 2024 otw 28thun alhamdulillah bahagia ☺

kawin time saya 25, husb 33. gap 8 tahun. Husb mmg dah takde nak fikir kahwin dah sebelum kenal saya, alhamdulillah jodoh dia lambat sampai, baru grad 🤣

saya 21 suami 23, kenal setahun terus kawin.. Alhamdulillah kawin sebulan terus lekat sekarang tengah tunggu hari doakan saya dipermudahkan urusan bersalin