laksa

Pregnant 7week dapat makan laksa ke?

12 Balas

Boleh2 saya makan laksa 3mangkuk masatu.. sedap sangat nenek saya cakap makan puas2 nanti kau dah beranak takboleh makan dah kena berpantang😂 ye nenas jangan letak dan makan tajam.. baru2 kan kena jaga baik2 insyaaAllah💜

Makan je sis,dlm pantang yg xblh🤭 ad dkt fb ritu sy baca orgnye ckp petua dari family ke ape kata mkn laksa hari² memudahkan bersalin.org tu ikut petua diberi dye kata mmg mudah dye bersalin

Makan la sis.. Sy time alahan asyik mkn laksa ja smpai dh muntah baru sy stop. Stop sebab fobia muntah tu..

Tapi jgn la ikut sbb biasanya lain org lain badan blh terima.sy just cerita je ape sy baca di fb✌

Sy makan laksa... Tp mintak buangkan nenas kalau ada.. Heheh

boleh. takde dosa pd laksa tu. sian dia. makan je sis..

Boleh ja...nt dh brsalin yg tu mmg xboleh mkn...

Boleh...yg tak boleh time berpantang...hehehe

boleh je sis

bleh je sis