LAKSA

Maaf nk tnya.. Boleh ke pregnant makan laksa.. ??

22 Balas

Sy teringin sangat nak makan laksa, sebab memang pencinta laksa. Tapi suami kata nanti dulu sbb baru lagi. Padahal boleh je makan yg bukan asam laksa tu sbb takde nenas 😅😅

4y ago

Hahaha banyak kali dah kata yg tak boleh time pantang nanti. Stress dia sbb asyik dok kata nak makan laksa 🤣dia suruh tggu laa dah masuk 3 4 bulan makan laa. Sabar je laa rasa 😅

Boleh makan...selepas tu bykkn mkn buah tembikai...dan air manis....utk hilangkan pedas tu dlm perut

Seeloknya elakkan sis 😊 ada badan yg boleh terima..ada yg lemah..

Boleh je. Saya pun selalu jugak makan laksa sebab teringin

blh makan laksa..yg bhaya nye bila makan nenas..huhu

boleh ja mkn.. nnti pantang bru kena pantang betul2

Boleh sis... Tpi jgn mkin yg ade nenas takot rahim x kuat

4y ago

Boleh nk mkn tapi jgn makn... Bnyak n nenas muda

Laksa tak bersalah 🤣🤣🤣 silakan makan....

Huhu boleh je silakan bnyak mane nak makan 😆

No problem.mkn slagi dpt mkn 😀