Pendarahan

Pregnant 6 week 5 days,keluar cecair darah..mula² warna coklat,then merah cair,sekarang ad ketulan sikit ..kuantiti darah sikit ..berlaku pun jarang²...kejap keluar darah kejap x...kadang keluar darah cair dengan lendir . Perut rasa cramp...pinggang lenguh ....rasa penat je...normal ke keluar darah gitu. Pergi klinik dia bg acid folid...suruh tunggu 12 mnggu bru scan..ketulan darah tu mcm kat gambar

Pendarahan
16 Balas

saya penah jadi macam ni. first kluaq koko pastu lama lama kluaq darah smpai la kluaq ketulan. belum rezeki, saya keguguran