Keluar lendir campur darah

Mum , sy pregnant ank ptma, ari ni baru nk masuk 6 week knapa ya ada keluar lendir campur darah warna dy coklat2 cair? And ad cecair kekuningan sikit? Normal x?? Tolong pleaseeeeeee risauu , x banyak kluar sikit je

9 Balas

better terus ke emergency sis. itu x normal. sy bru lps miscarriage,skg pn tgh pantang lg. anything happen mcm tu like spotting/bleeding atau bnde yg pelik keluar dr vagina, better jumpa doc.nnt dorg akn checkup kandungan kite, sbb kite xtahu kn ape yg jadi. sy trauma dh, start dr spotting sikit2,mkn ubt duphaston pn kandungn x bertahan, dan akhirnya sy keguguran. sy bukan mencemaskan awak ye sis, tp utk kebaikan kandungan sis, better ke emergency, ini suggestion sy

2y ago

ujian kite same awak2..first preggy..insyaAllah ade rezeki kite nanti ye.. @puteri nurafizah pantang baik2 tau.. @mrs pinky alhamdulillah tahniah awk☺ jage diri baik2,jgn buat kje berat2 ..doakan kami ye

Kena terus ke hospital… Saya dulu bleeding 50sen pun terus kena tahan wad… Sebab tu tanda2 nak gugur… Dah keluar wad , sampai rumah bleeding balik tp malas nak ke hospital pastu gugur terus… Mmg tak sakit juga mula2…

setiap kali bleeding mmg kena pegi hospital sis..sy baru kena..terus g hospital..doktor scan dan cek jalan bawah..kalau semua ok doktor suruh balik, bedrest, pantau kat rumah banyak lagi x darah.

2y ago

x lebih dari 24 jam sis..sis ok x? ada g cek doktor?

Tak normal sis..saya pun ade spotting on off sblm ni..pregnancy first jugak..doc bagi ubat kuatkan rahim tapi tu lah takde rezeki saya..baru je misscarriage semalam masa 8 weeks..

tak normal sis. sya pon spotting coklat dah 2 mggu. doc bg ubt kuatkan rahim then sruh bedrest. lebih baik sis prgi hspital.

2y ago

Aamiin22 semoga bby kita smua baik2 sahaja dan x jadi apa yg mcm kita fikirkan aamiin ya rabbal alamin 🤲🤲

Tak normal. Blh jadi sbb proses penempelan atau ancaman keguguran. So buat pengesahan dgn doc segera

2y ago

🌻

pg emergency trs sis. sy pun mcm tu juga. better pg awl sbb dr akan bt pmriksaan detail

terus ke hospital

time bersama ke jd cmtu?

2y ago

X dy jadi msa tgh kerja, maybe sbb gelak kuatt sgt, pastu sakit kepala n ad cramp skit, msa pg tndas wipe guna tisu ada light brown