Keluar darah

Sy pregnant 35 weeks 5 day..2 hari lepas ada keluar darah sikit masa lap lepas kencing..dia mcm ketulan darah bekuk..& bercampur lendir..due 18 October lama lagi..hari ni pun ada keluar sikit tp dia lendir coklat..ada yg perna ada masalah mcm ni??..or ini tandah ada bukaan..coz sy tak da rasa sakit atau apa2..cuma perut lerap mengeras je

2 Balas

Segera ke hosp tk perlu tggu disertakan tanda yg lain.. walaupun darah setitik.. sakit perut semakin kerap mengeras @ pecah air ketuban @ keluar darah.. mana2 salah satu tanda dh blh pergi hosp

refer doktor sis..