Pendarahan

Pregnant 6 week 5 days,keluar cecair darah..mula² warna coklat,then merah cair,sekarang ad ketulan sikit ..kuantiti darah sikit ..berlaku pun jarang²...kejap keluar darah kejap x...kadang keluar darah cair dengan lendir . Perut rasa cramp...pinggang lenguh ....rasa penat je...normal ke keluar darah gitu. Pergi klinik dia bg acid folid...suruh tunggu 12 mnggu bru scan..ketulan darah tu mcm kat gambar

Pendarahan
16 Balas

dah buka buku pink? ada spotting/ bleeding terus ke Emergency ya. itu nurse dan doc KK ingatkan sy

2y ago

boleh je terus ke hospital. kalau ade scan lgi bagus, bawak je skali n tunjuk pda staff bertugas. pandai2 diorg laa cari tau nnti.

pi emergency terus.. xyah buku pink semua.. klinik akan cpt normal.. gitu² jaa..

boleh tahu,selepas darah mcm tu keluar.sis mengandung ke tak? sy sedang alami..

pengalaman saya kalau keluar darah mcm tu, tanda nak gugur...

Lagi 2w boleh try pergi scan balik.

Upt positif ke..risau tgk cmtu