37w 1d .. bantu jawab

Apa ciri² air ketuban pecah ya ? Dan apa ciri² mukus plug ? Tadi masa pg kencing ada keluar lendir pekat .kelabu gitu mcm ada warna darah coklat sikit .. sy korek tapi takda bau darah pun .. then keluar lagi lendir pekat keputihan kot ...warna macam kahak hijau sikit ... Ada bau air mani suami sikit tapi semalam saya takda berhubungan sex dgn suami . Pastu sampai bilik ada air cair menitis dari kemaluan.. saya fikir kan terkencing . Dia mula² cecair yg jatuh tu bersama dgn lendir jernih sikit.. cecair tu macam warna keruh sikit... Pastu saya lap then keluar pula yg jernih . Dia on off .. cecair tu panas .. saya fikir kan darah yg keluar sbb rasa panas .. rasa macam keluar darah haid mcm dulu2 tapi bukan darah pun .. Just cecair jernih yg panas keluar dari kemaluan.. #seriusnanya #firstbaby #firstmom

4 Balas

Sy msa 30w ad kluar lendir pepejal mcm tu .. bila kencing perasan lendir putih tu panjang sy pun tarik la dri bawah.. dy x cair dy pekat wrna putih hiaju2 cmtu dy xde bau.. doc kta tu normal.. tpi klau awak ad cecair basah cmtu kluar cmpur darah better g hospital tanda dh tu

10mo ago

Alhmdlh❤️

Sekarang masih keluar lagi tak? Jika ya, apa yang awak alami tu la ciri2 air ketuban leaking. Sila pergi ke hospital dengan segera. Jangan tangguh

air ketuban tu puan klu rasa panas dan menitis snri. better pegi cek tkut baby lemas nnt bila air ketuban kurg

sy rasa tu air ketuban