Pregnant 11 minggu tpi xrse mcm mengandung xrse ape,bku pink blum buka lgi..xpe ke lmbt utuk bln dpn

Pregnant 11minggu

20 Balas

Semua orang kalau boleh tak nak ada alahan masa pregnant. ☺️ Normal kalau sis tak ada alahan masa pregnant. Buku pink kena buka 12w ke bawah . 12w ke atas kebarangkalian kena bebel dengan nurse . Sekarang ni pun dah boleh call kk untuk ambil appointment buka buku pink . Sebab sekarang kalau nak buka buku pink kena ambil appointment dulu . Nanti misi bagi tarikh untuk buka buku pink .