Date buka bku pink sy dgn KK awal bln 12, tapi time tu dh week 13, bln 11 dh pnuh. Is that ok ?

3 Balas

hai mummy.. kk yg bagi tarikh ya.. kalau kk bagi tarikh mcm tu tak apa2.. mummy boleh beli folic acid dulu kat farmasi makan tiap2 pagi ya.. sementara nk buka buku utk jaga kandungn.. jd kalau doktor kk marah lmbt buka buku bgtau je nurse kk yg bg tarikh.. tk silap saya paling lmbt buka buku kat kk saya 12minggu.. tp mummy 13 minggu boleh lg.. semoga mummy n baby sihat2 selalu🥰

2y ago

Yaa ni yang book appnt online punya. Kalau gitu ok la takde la kena bebel haha. Tq mommy

klinik yg bg takpe, mesti dorang dah atur siap.jgn kita yg pandai2 adjust sudah😂

2y ago

Even appnt tu kita book online kan. So tak payah gi walk in klinik kann. Bulan 11 dah penuh tu yang risau tu

kt mana nak book appntment online ye?

2y ago

Masuk je website KK berdekatan awak. Nanti dia akan link dengan klinik ibu & anak (pendaftaran buka buku pink)