Pregnant 11 minggu tpi xrse mcm mengandung xrse ape,bku pink blum buka lgi..xpe ke lmbt utuk bln dpn

Pregnant 11minggu

20 Balas

mcm sy dh comfirm prenant sy terus pergi klinik ibu & anak ckp nk buka buku pink . nty dia bg appointment . smggu je tp bgantung tmpt lain jgk .. klu lambat buka buku pink nty kena marah .

Saya 9w datang terus kk sis, itupun bukan buka buku langsung, kna bt appointment kot, saya tunggu 3 hari appointment, dah 11w, dah boleh buka, biar di check semua seawal mungkin☺️

Baru 1st trimester sis. Masuk 2nd trimester, lain macam alahan dia 😜 call kk dekat tempat awak. Tgk bila nurse bagi date. Kalau nak hukak kat private, 11weeks dah boleh pergi

saya pun macam tu jugak sampi fikir saya ni pregnant ke tak, lain orang lain pembawakan dia skrng saya 35week, masih okay okay cuma kerap lapar& penat je.

saya anak now 15bulan.. dulu pregnancy dia pun saya takrasa pregnant jgk.. tahu2 dah nk masuk 2nd trimester dah baru cek tahu pregnant

Sis patut bersyukur tkde alahan. Sy stiap pagi muntah sampai lembik. Tp bersyukur janji baby sihat. 9w dah buka buku

Call kk , nnt diorng yg akan bagi appointment. Buka walkin trus buat tu..

ade nurse pernah bgtahu sy, dia kata biasa buka buku 12 minggu

jangan lmbat ii buat buku pink ...sebab itu penting

buku pink Kene BT sblm 12mggu