Pregnant 11 minggu tpi xrse mcm mengandung xrse ape,bku pink blum buka lgi..xpe ke lmbt utuk bln dpn

Pregnant 11minggu

20 Balas

High chance u kena marah dan bebel dgn staff KK sbb pandai² buat keputusan sendiri dan bila tiba² jd pape sbb lambat buka buku pink dam sebagainya , akan menambahkan beban pd sistem kesihatan negara yg sedia sesak, dan tak berapa nak cukup ni bila takde rekod dan sebagainya. klu gi swasta pun kes sensitif mcm pregnancy dan baby dlm kandungan yg tinggi risiko jika terjadi pape yg mungkin akan disaman , spital swasta pasti akan tolak ke kerajaan