Pregnant 11 minggu tpi xrse mcm mengandung xrse ape,bku pink blum buka lgi..xpe ke lmbt utuk bln dpn

Pregnant 11minggu

20 Balas

Call atau walk in utk set appointment dulu, sy first pg kk nurse just suruh pilih tarikh lain utk bukak buku pink, bukan pg kk terus dpt buat buku pink. On 13 week br dpt buat, alhamdullilah nurse x marah pon. Morning sickness rasanya lain2 pengalaman. Mcm sy first trimester alahan smpai nak mkn pon xde selera langsung, tp bila dh 2nd trimester ni morning sickness tu dh hilang n boleh mkn mcm b4 preggy.