Scan 5weeks

Preggy 5weeks klau scan mmang tk nampak ke ?

10 Balas

5 minggu tu cuma ada kantung je sis, belum nampak baby, sya first prgnant pegi scan minggu ke 12 terus nampak baby. hati berdebar2 bila nampak☺ happy sgt

Saya scan masa 6w 6d nampak kantung and baby kecik je. Then masa 9w 2d saya repeat scan alhamdulillah dah nampak dia and dengar heartbeat 🥹

Awal sangat tu sis. Try 2 ke 3 minggu lagi baru scan. Inshaallah nampak kantung baby & jantung. 🥰

Hai awak . Saya baru scan minggu lepas . Masa tu baru masuk 5 minggu . Ada nampak kantung saja ☺️

2y ago

Dr mintak saya datang semula selepas 2 minggu .

Biasanya dlm 6w boleh scan tp dr bwah (vagina)tvs scan pegi klinik swasta 💓

selalunya nampak kantung shj. tp bergantung pd org. ada tu yg masih blm nmpk.

sy dah 5w4d pon tak scan lagi. tau baby belom nampak lagi week2 mcm ni

2y ago

owh kalau dh pernah gugur mmg kena bukak awl2 kan.. senang doc nak pantau

saya 8week baru nampak mungkin terlalu kurus atau perut tebal sgt

2y ago

ikut orang. ada yg nampak ada yg tak. saya antara yg manusia yg Allah suruh bersabar sebab x nampak apa2 masa scan 5w. ahahah. doktor suruh dtg lagi 8w. sekarang 7w. mungkin sebab persenyawaan lambat, kalau period lari2 sikit.

selalunya tak sbb masih kecik

Nampak kantung