5weeks 5days

Hi. Normal ke if 5weeks 5 days scan nampak kantung shj, tp baby belum nampak.

5 Balas

Normal dear 🥰 9week n above baru boleh nampak heart beat. Tapi Ada yang awal ada yang lambat. . Just chill your pregnancy tau. Jangan risau sangat 🌸

normal sgtt.. sy scan masa 4w pun nmpk kantung lg. now alhamdulillah 8w4d scan dah nmpk sume jantug n pusat bby.. hehe

normal sbb size kantung pun ikutkan kecik sgt lg. tggu 8w ke atas, selalunya dh boleh nmpk semua masa tu

normal..sy npk kntung 6weeks..8weeks daa npk jntung..

normal