preggy

Saya scan 5weeks dokter kate kantung dah ade Tapi Janin tak nampak lagi... Ni normal keeee???

41 Balas

Tak sure normal ke tak tp sy masa scan 6w kantung or janin xnmpk lg. Tp alhamdulillah dah 10w dah nampak 2-2. Doc suggest apa masa xnmpk janin lg? Ikut suggestion doktor 😊

Normal sama mcm saya dulu.. Scan 10w kat kk dh ada bby, tapi kk biasa dia x dgr degupan jantung kene scan luar baru dgr heartbeat bby

normal dear, sy nmpk janin pon mse 8weeks mcm tu, tp slagi tk nmpk tu, mmg risau sgt2 ,doa yg baik2 ok 😊

Normal..sya scan 6mgu pun nampak kantung je..10mgu repeat scan baru nampak bby comel hehe 😊

Normal sis😃...saye week 8 bru nampak baby n heartbeat..lain org lain ragamnya..😁

Normal slgi tkde komplikasi lain seperti bleeding/sakit bhgian perut yg teruk

Normal sis.... Tuk detect heartbeat plak..around 8wik to 10wik..but depend..

Saya masa scan kandungan 8weeks.. Alhamdulillah nmpk heartbeat bby semua..

Normal sis.. sy 8w pon masih nmpk kantung je. Alhamdulillah 10w dah nmpk

Normal sis...saya pon sama 5week nampak kantung je...janin belum lagi