shopping bju baby

pnglmn prgnnt ank prtama..slalu nye brp bnyk bju newborn yg mummies shopping utk ank 1st? beli sikit tkut xckup, beli bnyk takut skjp sgt gune nye..geram tgk baju baby comel2 ni?

2 Balas

Xbanyak pun..3 psg bju siang 3 pasang bju mlm size newborn. Selebihnya ada yg o-3mnth ada yg 3-6 tp semua xbeli banyak. Lagipun kalau baby 1st slalu akn dpt hadiah baju sedara mara bagi.

Sya beli baju newborn 5 helai jew. Utk kt hspital. Selebihnya sya beli utk 3-6 bulan. Sbb baby kn cepat membesar.