Baju baby newborn ni berbaloi jika new mom nak beli sbb ada 24 pcs

2 Balas

dh beli, alhamdulillah ok... baju muat utk baby premature.. tk smpai 3bulan dh tk muat.. sbb baby membesar dgn jayanya 😆 .. alhamdulillah..

8mo ago

anak sy lahir awal, 37 week... berat masatu 2.4kg baby mula dh tk muat bila beratnya dh 5kg lebih.. baju je la yg dh mcm ketat asyik nmpk perut je 😆.. seluar masih boleh dipakai..

😍