baju baby girl

nak beli baju koksey2 pon xdok mood.kes kne pantang rumoh MIL nti.bg pkai bju xkne sikit sibok nk bunyi kcik2 lg pkai bju itu ini.senok rase.ank 1st bli bju belang2 skmo.dikatenye mcm dduk penjara asyik baju belang je.🙄

1 Balas

Suka hati mommy lah nak pakaikan baju apa kan. Lain kali minta MIL belikan baju jela yg dia suka. Utk jaga hati dia.

3y ago

nk belikan alasan kcik lg nti pkai xlama xmuat😪pndai pulak bralasan