Berdukung

Please help ! Baby adam asyik nak berdukung,bila letak dia menangis .. baby baru 1 bulan 8 hari. Ada tips macam mana nak buat dia tidak menangis? Saya nak buat kerja pun susah☹

7 Balas

Kalau awal ni , ajar je terus dia tidur buai . Anak saya sekarang 4 bulan dia baru start nak merap macam tu . Tapi kadang kadang je , ikut mood dia . Try tidurkan kat buai supaya senang saya nak buat kerja tapi dia tak mau , lagi lagi dia dah meniarap , tak nak dia , tak bebas bila tidur dalam buai , tak boleh mengereng