Anak tidur nak berdukung

Hi mommys nak tanya ada any tips tak for baby sebulan lbh untuk dia tidur tak berdukung ? And bila legak tak nangis ? Anak saya sejak dua menjak ni asyik nak tidur berdukung and kalau letak je mmg teruk menangis . Kita org dah tak tau nak buat apa #firstmom #firstbaby #pleasehelp #help

1 Balas

Awak follow babylanguage di IG. Ada jawapan untuk masalah awak ni. Lagi mudah faham untuk awak. Kalau explain dalam ni takut tak sampai maksudnya. Hehe

9mo ago

Ye ke okay awak terima kasih