merengek dan menangis

Anak sy dah 8 bulan.. kenapa ya dia selalu menangis dan merengek tanpa sebab. Dari dia umur sebulan sampai sekarang..nak buat apa pun tak boleh.nak berdukung ja. Suami pun dah tatau nak buat macam mana. Kadang2 rasa stress sgt dengar dia selalu menangis.dah berubat merata tp masih sama 😢

5 Balas

mcm ank prmpuan sulung sy.skrg dah bsr pun.12 thn da.ms baby mmg kuat menangis.kdg2 ingt dia sakit ke apa.pegi berubat dgn ustaz.bg minum air tangkal la apa la.lps tu lama2 sy biar je sb sy rs ms sy preggy sy sgt emotional n sering menangis.it affects my baby.

ikhtiar macam2 pun smbhyg hajat suami isteri lg mujarab ..selalu mngaji d tlinga baby ,mndikan baby dgn air smbhyg hajat bg dia mnum skit2 .. InshaAllah dgn izin nya

cer tukar nama panggilan.. jgn bahasakan nama dia yg sebenar kak..

baby high needs kot.. jnis nak merap je

tukar nama panggilan