Anak tidur nak berdukung

Hi mommys nak tanya ada any tips tak for baby sebulan lbh untuk dia tidur tak berdukung ? And bila legak tak nangis ? Anak saya sejak dua menjak ni asyik nak tidur berdukung and kalau letak je mmg teruk menangis . Kita org dah tak tau nak buat apa #firstmom #firstbaby #pleasehelp #help

1 Balas

awak follow ig baby language, puan uswatun ada banyak share info pasal tidur baby. macam sy, teknik 5s sangat membantu untuk tidurkan anak masa newborn