7w without heartbeat

Pic 1- scan tvs 2/10 di kk.. ada kantung & dot Pic 2- scan biasa 17/10 di swasta ada kantung & baby tp doc kata sepatutnya dah ada heartbeat atau janin da ada bentuk.tp sy xde semua tu.. ? Sy cuma nk kata2 semangat je .. xkuat rasanya setelah penantian hampir 9tahun...

7w without heartbeat
66 Balas

Hi, saya 10w baru scan, masa saya pgi klinik ada ibu sedang scan, dia pn baru 7w, tapi doc tidak nampak baby masa scan, doc tu ckp.. kadang2 mmg tak nampak, doc tu suruh dtg balik scan lepas 10w..

5y ago

Ok 😊