7w without heartbeat

Pic 1- scan tvs 2/10 di kk.. ada kantung & dot Pic 2- scan biasa 17/10 di swasta ada kantung & baby tp doc kata sepatutnya dah ada heartbeat atau janin da ada bentuk.tp sy xde semua tu.. ? Sy cuma nk kata2 semangat je .. xkuat rasanya setelah penantian hampir 9tahun...

7w without heartbeat
66 Balas

Don't worry much, inshaa Allah ada tu. Saya dulu pergi scan byk kali jugak. last scan Rabu haritu, week 7 Alhamdulillah dah nampak bentuk baby & heart. Tapi sebelum saya pergi scan yg last tu, saya dh pergi scan seminggu sebelum kt klinik swasta. Masa tu tak nampak lagi bentuk & jantung baby. Baby ni kejap je membesar dlm perut. Dlm seminggu tu byk improvement boleh jadi 😊