7w without heartbeat

Pic 1- scan tvs 2/10 di kk.. ada kantung & dot Pic 2- scan biasa 17/10 di swasta ada kantung & baby tp doc kata sepatutnya dah ada heartbeat atau janin da ada bentuk.tp sy xde semua tu.. ? Sy cuma nk kata2 semangat je .. xkuat rasanya setelah penantian hampir 9tahun...

7w without heartbeat
66 Balas

Sya tak syorkan ke swasta...sbb sya da kene jampir 4 kali..scan tak ade jantung la,tak nampak langsung la,tak nmpak kantung,tak menjadi..buat hari saya risau..saya terus ke kecemasan..scan dari atas bawah pada hari yg sama jugak ...ternyata berbeza result dia...ini pengalaman saya...mungkin tak semua swasta begitu..tapi itulah yg saya alami...

5y ago

Alhamdulillah hrni 20/10 sy pergi ke sonovision kelana jaya nmpak jelas dah kantung cuma masih kecil lg. Doc yg scan tu sangat detail dan zoom lagi. Siap suruh penuhkan pundi kencing dlu sblum scan. Dan doc siap print lagi yg dah scan tu. Sangat berbaloi hnye byr rm35 shja. Masa pg dkt klinik di saujana putra tu dh la cas rm60. Takpelah ade hikmahnye agknye